NLEN
Technical support?
Home > Jobs & projects > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Functioneel beheerder AFAS

Nieuw

Job description

Voor onze eindklant zoeken wij een Functioneel beheerder AFAS

Inrichten en testen van de module gesprekscyclus binnen AFAS. Je treedt daarbij op als test coördinator voor de FAT- en GAT testen. Wij verwachten als resultaat een werkende en geteste module die in beheer genomen kan worden.

De opdracht

Start opdracht zsm (rond 01-11-2022)
Duur opdracht tot 01-04-2023 met optie op verlenging
Uren per week 32-36
Locatie Amsterdam / Thuis
Tarief € 80 - € 92

Jouw rol als Functioneel beheerder AFAS

Onze opdrachtgever gaat voor de gesprekscyclus met de medewerkers (Mijn Amsterdams Gesprek / MAG) gebruik maken van de mogelijkheden binnen het AFAS systeem dat al voor andere P&O processen in gebruik is.
Voor het inrichten en implementeren daarvan is Gemeente Amsterdam op zoek naar een Senior Functioneel Beheerder met zeer ruime kennis en ervaring van AFAS en testtrajecten.
De inrichting start in november, zodat de omgeving begin 2023 operationeel zal zijn. Voor deze klus is in een periode van ongeveer 5 maanden inzet nodig. Daarnaast zal de medewerker ook belast worden met diverse wijzigingen in AFAS. De Functioneel Beheerder zal gedurende de inzet worden toegevoegd aan het AFAS ontwikkelteam van Gemeente Amsterdam.

Achtergrond

Je komt werken in het team Functioneel Beheer P (personele domein), binnen de Vakgroep Functioneel Beheer van de Directie Digitale Voorzieningen. Het team bestaat uit circa 14 medewerkers verdeeld over zelforganiserende teams die met elkaar en gebruikmakend van ieders kwaliteit - de onderliggende applicaties beheren en de ketens optimaliseren. De belangrijkste applicaties zijn Mijn P&O, Mijn W&S, ARBO-applicaties en Rooster- en tijdschrijfapplicaties. De werksfeer is open, leergierig en collegiaal.

Requirements

Eisen

 • Je bent in het bezit van een erkend HBO diploma in de richting van informatiemanagement, ICT of vergelijkbare studie
 • Je hebt een opleiding als EXPERT voor AFAS afgerond
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op EXPERT-niveau voor AFAS
 • Je hebt kennis van en ervaring met projectmatig werken, Lean, Agile werken en de scrummethodiek binnen een ontwikkelteam
 • Je hebt ruime ervaring met testtrajecten en de coördinatie daarvan

Wensen

 • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met het werken voor de publieke sector (100 punten)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Benefits

Sluiting aanvraag woensdag 19 oktober om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 19 oktober voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op woensdagmiddag 19 oktober (houd deze middag alvast vrij voor overleg)
Deadline indienen offerte bij de gemeente Amsterdam vrijdag 21 oktober om 08.00 uur
Interviews met de gemeente Amsterdam in de week van 24 oktober

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Functioneel beheerder AFAS bij de gemeente Amsterdam en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word (volledig Nederlands of Engels), uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands of Engels, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Location

Amsterdam

Publication date

10.10.2022

Contact person

Edco Wallet

Other details
Address
Amstel 1, 1011 PN Amsterdam
Match criteria
Type of contract
 • Freelance/Interim
 • Secondment
Hours per week
 • 32 - 36 hours
Workexperience
 • Medior
 • Senior
Expertise
 • Agile
 • scrum
Region
 • Noord-Holland