NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Nieuws > Nieuws publiceren > Qualogy en OptimaData winnen aanbesteding gemeente Utrecht

Qualogy en OptimaData winnen aanbesteding gemeente Utrecht

Databasebeheer gemeente Utrecht

IT-dienstverleners Qualogy en OptimaData nemen voor een periode van minimaal 2 jaar het volledige databasebeheer van gemeente Utrecht op zich, met de optie om zes keer een jaar te verlengen. Tijdens de virtuele kick-off van donderdag 13 januari is de intentie uitgesproken voor een langdurige samenwerking.

Oracle, MS SQL Server en MySQL

Oracle, MS SQL Server en MySQL beheer.Met de gunning van de openbare aanbesteding is het beheer van meer dan 80 Oracle Databases overgedragen aan Qualogy uit Rijswijk. Partner OptimaData uit Naarden is opgelijnd voor het beheer van 300 Microsoft SQL Server databases en 55 MySQL databases. De twee dienstverleners werken al succesvol samen in een soortgelijk traject bij een andere gemeente.

Specialistische kennis Qualogy en OptimaData

Manager Qualogy for Support Michel Schildmeijer en Managing partner Gerard Zuidweg kijken uit naar een succesvolle transitie. Michel vertelt: “Qualogy en OptimaData hebben veel ervaring met beheerklanten zoals gemeente Utrecht. We hebben de kennis en specialisten in huis voor een snelle en succesvolle transitie.”

Beheer grootschalige trajecten

Martijn Wallet, Gerard Zuidweg en Edco WalletMeerdere IT-dienstverleners schreven zich in voor de aanbesteding. Qualogy en OptimaData hebben de aanbesteding gewonnen door het beste te scoren op de criteria uit het programma van eisen. Gerard Zuidweg: “De gunning van deze aanbesteding toont aan dat het partnership in staat is het beheer van grootschalige trajecten op zich te nemen. We kijken uit naar een fijne samenwerking met gemeente Utrecht.”

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Gerard Zuidweg via gerard@optimadata.nl of 0353690307
Aanbesteding gemeente Utrecht
  • Partnership
  • Qualogy en OptimaData
  • Databasebeheer
  • Oracle
  • SQL Server
  • MySQL

Database consultancy

Database Beheer

 

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.