Direct naar content

OptimaData wint FD Gazelle 2021

OptimaData is opnieuw FD Gazelle! Daarmee behoort OptimaData tot de groep van 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2021. Daar zijn we natuurlijk onwijs trots op!

Op 25 november mogen wij voor het 2e jaar op rij een FD Gazelle Award in ontvangst nemen! Wij zijn enorm blij en trots op deze erkenning van FD Gazellen voor de snelle en gezonde groei die wij met ons bedrijf sinds de oprichting in 2016, hebben gerealiseerd. Vooral dat we dit hebben weten te continueren nadat we vorig jaar de eerste FD Gazelle hebben ontvangen en ondanks de toch bijzondere omstandigheden in de wereld.

2e jaar op rij

OptimaData is opnieuw FD Gazelle! Daarmee behoort OptimaData tot de groep van 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2021. Daar zijn we natuurlijk onwijs trots op!

Op 25 november mogen wij voor het 2e jaar op rij een FD Gazelle Award in ontvangst nemen! Wij zijn enorm blij en trots op deze erkenning van FD Gazellen voor de snelle en gezonde groei die wij met ons bedrijf sinds de oprichting in 2016, hebben gerealiseerd. Vooral dat we dit hebben weten te continueren nadat we vorig jaar de eerste FD Gazelle hebben ontvangen en ondanks de toch bijzondere omstandigheden in de wereld.

Criteria FD Gazellen

Het Financieele Dagblad organiseert jaarlijks de FD Gazellen Awards. OptimaData is uitgenodigd in november een Gazelle Award in ontvangst te nemen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de krant uitreikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om hiervoor in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2018-2020). Ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid zijn van belang.

De FD Gazellen Awards 2021

OptimaData is een van de 691 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Daarmee mogen we ons FD Gazelle 2021 noemen. Op donderdag 25 november zal het Financieele Dagblad tijdens een Live Event de awards uitreiken en de winnaars per regio bekend maken.

Dankbaarheid

Het had nooit gekund zonder de inzet, vakmanschap en betrokkenheid van het hele OptimaData team en het kernteam interim specialisten. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar onze klanten, opdrachtgevers en technologiepartners die steeds opnieuw hun vertrouwen schenken aan ons bedrijf en hun applicaties en oplossingen aan ons toevertrouwen.