Direct naar content

OptimaData voor de 3e keer op rij FD Gazelle

Hattrick! FD Gazelle 2022! Voor het derde jaar op rij is OptimaData FD Gazelle. Het lijkt bijna “gewoon” te worden, maar dat is het niet. Het gaat niet vanzelf. Onze collega’s kunnen dat beamen. Het is een eer om samen met deze mensen dag in en dag uit voor onze klanten klaar te staan. We zijn erg blij met deze erkenning en met 3 op rij voelt het ook consistent. En we zijn er nog lang niet! Veel dank ook voor onze klanten, partners en leveranciers voor het vertrouwen in OptimaData en de mensen van OptimaData.

Hattrick! 3e jaar op rij

OptimaData is opnieuw FD Gazelle! Daarmee behoort OptimaData tot de groep van 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2022. Daar zijn we natuurlijk onwijs trots op!

Op 22 november mogen wij voor het 3e jaar op rij een FD Gazelle Award in ontvangst nemen! Wij zijn enorm blij en trots op deze erkenning van FD Gazellen voor de snelle en gezonde groei die wij met ons bedrijf sinds de oprichting in 2016, hebben gerealiseerd. Vooral dat we dit hebben weten te continueren nadat we de afgelopen 2 jaar al onze eerste en tweede FD Gazelle hebben ontvangen en ondanks de toch bijzondere omstandigheden in de wereld.

Inmiddels mogen bijna 50 gezinnen mee-eten van de resultaten uit OptimaData. Dat is een grote verantwoordelijkheid. En tegelijk ook te danken aan de effort van deze bijna 50 professionals die zich dagelijks inzetten voor OptimaData en haar klanten.

Snel groeien is dan ook niet perse een doel op zich. Een derde keer zegt meer iets over consistentie en stabiliteit, iets wat we ook juist onze klanten bieden.

Criteria FD Gazellen

Het Financieele Dagblad organiseert jaarlijks de FD Gazellen Awards. OptimaData is uitgenodigd in november een Gazelle Award in ontvangst te nemen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de krant uitreikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om hiervoor in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2019-2021). Ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid zijn van belang.

De FD Gazellen Awards 2022

OptimaData is een van de 685 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Daarmee mogen we ons FD Gazelle 2022 noemen. Op dinsdag 22 november zal het Financieele Dagblad tijdens een Live Event de awards uitreiken en de winnaars per regio bekend maken.

Dankbaarheid

Het had nooit gekund zonder de inzet, vakmanschap en betrokkenheid van het hele OptimaData team en het kernteam interim specialisten. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar onze klanten, opdrachtgevers en technologiepartners die steeds opnieuw hun vertrouwen schenken aan ons bedrijf en hun applicaties en oplossingen aan ons toevertrouwen.