Direct naar content

Postgres Vision Amsterdam

Op 20 juni 2023 organiseert onze partner EDB het Postgres Vision Amsterdam event. Het thema van dit event is “Time to make the move”. Een dag vol keynotes, workshops, product roadmaps, Executive, business, technical sessions and much more.

Om te concurreren en relevant te blijven in een uitdagende economie, maken toonaangevende organisaties de overstap naar PostgreSQL. Het is tijd om de overstap te maken naar nieuwe applicaties, extreem hoge beschikbaarheid, schaalbaarheid, de Cloud. De expertise van EDB en OptimaData geeft u de flexibiliteit om efficiënt en betrouwbaar naar het volgende niveau van Postgres te gaan. Dit is uw moment om uw open source transformatie te versnellen, en wij staan bij elke stap aan uw zijde.

Postgres Vision 2023 Amsterdam

20 juni 2023

Op 20 juni 2023 organiseert onze partner EDB het Postgres Vision Amsterdam event. Het thema van dit event is “Time to make the move”. Een dag vol keynotes, workshops, product roadmaps, Executive, business, technical sessions and much more.

Om te concurreren en relevant te blijven in een uitdagende economie, maken steeds meer toonaangevende bedrijven en organisaties de overstap naar PostgreSQL. Het is tijd om de overstap te maken naar nieuwe applicaties, extreem hoge beschikbaarheid, schaalbaarheid en de Cloud.

Programma

Welkom door Farshad Poye
09.00

How to Put an Elephant on a Containership in 3 Steps by Lætitia Avrot
09.05 – 10.35

Break
10.35 – 10.55

Mitigating Risks Through Extreme High Availability an TDE by Boriss Mejías
10.55 – 12.25

Sponsor Pitch by Kangeroot
12.25 – 12.30

Lunch
12.30 – 13.30

The Future of Postgres by Peter Eisentraut
13.30 – 14.30

Als de grootste (community)bijdrager aan de PostgreSQL-code ter wereld heeft EDB de strategische toezegging gedaan om de complexe inzet en data-eisen van bedrijfskritische toepassingen te blijven ondersteunen. Hoor wat de volgende stap is voor Postgres en EDB.

Database Market Trends: Scalability, Reliability and Security for Your Databases by Petr Jelinek
14.30 – 14.45

Hoor hoe bedrijven gebruik maken van de flexibiliteit die Postgres biedt om een goede implementatie en SLA te waarborgen en moderne cloudarchitecturen te ondersteunen voor een consistente wereldwijde ervaring.

Break
14.45 – 15.05

Succesverhalen van klanten
15.05 – 15.50

Panel discussion: Mitigating the Risks of Adopting Open Source Moving away from legacy
15.50 – 16.35

Met Jan Karrenmans, Marc Linster, Julian Moffett en Peter Dens

Break
16.35 – 16.55

How Postgres and Cloud are Transforming Enterprise Strategies by Julian Moffett
16.55 – 17.25

Leer over industrietrends, veranderende bedrijfsvereisten en strategieën voor Postgres in de cloud, inclusief publieke, private en hybride cloudimplementaties.

Unlocking the Power of CloudNativePG: Exploring a Year of Innovation and Future Plans by Gabriele Bartolini
17.25 – 17.55

Wrap-up en sluiting door Farshad Poye
17.55 – 1800

Netwerken en ontmoeting
18.00 – 19.00

Overstap naar PostgreSQL

De expertise van EDB en OptimaData geeft u de flexibiliteit om efficiënt en betrouwbaar naar het volgende niveau van Postgres te gaan. Dit is uw moment om uw open source transformatie te versnellen, en wij staan bij elke stap aan uw zijde. Of u dit in de cloud wilt realiseren, met of zonder Kubernetes Operator, een migratie van een bestaand platform of een geheel nieuw ontwerp op uw eigen omgeving.

Dit gratis event is een prachtige mogelijkheid om PostgreSQL te verkennen en daarnasst in een ontspannen setting kennis te maken met EDB en OptimaData.

AANMELDEN L

Wilt u direct meer weten over de mogelijkheden van PostgreSQL voor uw organisatie en wat OptimaData hierin voor u kan betekenen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.