Direct naar content

OptimaData uitgeroepen tot FD Gazelle 2020!

OptimaData is FD Gazelle 2020! Daarmee behoort OptimaData tot de groep van 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Het Financieele Dagblad organiseert jaarlijks de FD Gazellen Awards. De FD Gazelle Awards zijn prijzen die de krant uitreikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om hiervoor in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2017-2019). Ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid zijn van belang.

Op donderdag 19 november maakt het Financieele Dagblad tijdens een virtueel online de winnaars per regio bekend. Ook de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen worden dan uitgereikt.

OptimaData – FD Gazelle 2020

OptimaData is FD Gazelle 2020! Daarmee behoort OptimaData tot de groep van 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Criteria FD Gazellen

Het Financieele Dagblad organiseert jaarlijks de FD Gazellen Awards. OptimaData is uitgenodigd in november een Gazelle Award in ontvangst te nemen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de krant uitreikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om hiervoor in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2017-2019). Ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid zijn van belang.

De FD Gazelle Awards 2020

OptimaData is een van de 772 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Daarmee mogen we ons FD Gazelle 2020 noemen. Op donderdag 19 november heeft het Financieele Dagblad tijdens een virtueel online Event de winnaars per regio bekend gemaakt. OptimaData is ingedeeld in regio West. In deze regio (Randstad) zijn in totaal 298 groeibedrijven genoteerd. OptimaData heeft de respectabele 30e plaats behaald in haar catagorie tussen al deze groeiers.

Dankbaarheid

Wij zijn enorm blij en trots op deze erkenning van FD Gazellen voor de snelle en gezonde groei die wij met ons bedrijf sinds de oprichting in 2016, hebben gerealiseerd. Dit had nooit gekund zonder de inzet, vakmanschap en betrokkenheid van het hele OptimaData team en het kernteam interim specialisten. Natuurlijk gaat onze dank ook uit naar onze opdrachtgevers en technologiepartners die steeds opnieuw hun vertrouwen schenken aan ons bedrijf en die hun applicaties en oplossingen aan ons toevertrouwen.