Direct naar content

OptimaData FD Gazelle 2023

Dankzij de inzet van het voltallige team en het vertrouwen van onze klanten mag OptimaData zich voor het 4e jaar op rij FD Gazelle noemen!

FD Gazellen 2023

Uiteraard zijn we daar (wederom) trots op en blij mee. De voorgaande Gazellen (2020, 2021 en 2022) waren al mooi en een kroon op ons werk. Maar deze in 2023 heeft toch wel een gouden randje. Sommige jaren kosten op een bepaalde manier energie, beetje wringen, gaat niet alles allemaal helemaal vanzelf. En deze kwam ons zeker niet aanwaaien. Er is erg veel gebeurd wat daar invloed op heeft gehad. En juist dan toch…dan is het extra mooi om deze Gazelle als erkenning van ieders inzet binnen het team te mogen ontvangen.

Dankbaar voor alle mensen, inclusief onze ZZP-ers en interimmers, onze klanten, partners en leveranciers voor de inzet, het vertrouwen en de samenwerking.

Voor ons wederom de bevestiging dat ons motto: “Je bent geen team als je samenwerkt, je bent pas een team als je om elkaar geeft”, een stimulerende cultuur brengt waar groei uiteindelijk een resultaat van is.