Direct naar content

TouchBase #8 Een 10x effectiever CV

Welkom bij Touchbase, de podcast van OptimaData. In deze podcast-serie belichten we de wereld van data en databases en de mensen daarachter. Klopt het beeld wat we hebben dat databases saai zijn en dat komt door de mensen die eraan werken? Wat is hun drijfveer en waar worden ze nu echt blij van. Inhoudelijke verhalen, het leven van een data professional maar ook technologie en het verwerven van opdrachten. In elke aflevering zetten we een data professional in de spotlight. In deze aflevering een loopbaan expert over hoe je een 10x effectiever CV maakt.

In deze achtste podcast hebben we Vincent Spruit te gast.

Edco Wallet

Co-Founder & eigenaar
Edco Wallet - Co-Founder & eigenaar

n 5 stappen een 10x effectiever CV

Deze aflevering gaat vooral over het efficient en doelgericht opbouwen en inrichten van je CV voor een opdracht of job. Hoe pak je dat aan? Waar moet je opletten en vooral wat is je doel? 1 van de belangrijkste eye-openers is dat je CV niet is bedoelt om de baan of opdracht te krijgen maar het doel van je CV is om aan tafel te komen. Tweede belangrijke aspect is dat je je CV leert schrijven voor de lezer en niet vanuit je eigen perspectief.

Artikel over de 5 stappen tot een 10x effectiever CV

Wil je na het luisteren van deze podcast meer informatie of even rustig de stappen terug lezen zodat je er actief mee aan de slag kan?

Volg deze link naar het artikel over hoe je je CV beter kan schrijven naar de opdracht en meer succes hebt om aan tafel te komen.

Maak je CV 10x effectiever met deze stappen – OptimaData

Wil je nog meer tips en hulp bij het verwerven van opdrachten? kijk dan ook eens naar het YouTube-kanaal van Vincent:

SPRUIT AI – YouTube

Wil je meer gericht advies of maatwerk? Ben je data professional en wil je graag aansluiten bij het netwerk van OptimaData voor het verwerven van nieuwe opdrachten of zelfs willen overwegen om in ons team te stappen? Aarzel niet om eens vrijblijvend met ons te contacten, of te bellen met 035-3690307, we leggen je uit hoe het werkt en hoe we je kunnen helpen!