Direct naar content

PGDay Lowlands 2024 komt eraan!

PGday Lowlands 2024

PGDay Lowlands 2024 komt eraan! Save the date 13-09-2024!

PostgreSQL Europe is verheugd aan te kondigen dat PGDay Lowlands plaatsvindt op 13 september 2024 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, Nederland. Het was alweer even geleden dat we in Nederland een PGDay hebben gehad. Deze 2024 editie wordt voor een groot deel georganiseerd door de Nederlandse community met ondersteuning van PostgreSQL Europe. Een echt community initiatief. Gerard Zuidweg, host en mede-organisator van de PostgreSQL Usergroup NL is namens OptimaData lid van het program committee.

PGDay Lowlands is een unieke kans voor Europese PostgreSQL gebruikers en ontwikkelaars om bij te praten, te leren, relaties op te bouwen, elkaar te leren kennen en een echt netwerk op te bouwen van professionals die PostgreSQL gebruiken en ermee werken.

Call for Papers (closed 9-07-2024)

PGDay Lowlands 2024De call for papers voor PGDay Lowlands 2024 is nu open!
Alle geselecteerde sprekers krijgen gratis toegang tot de conferentie, maar moeten zich wel registreren. De organisatie vergoed over het algemeen geen reis- en verblijfskosten voor sprekers, maar in beperkte gevallen kunnen ze dat wel doen. Als je hulp nodig hebt bij de financiering om aanwezig te kunnen zijn, vermeld dit dan in het veld voor opmerkingen bij je aanmelding.

Elke sessie duurt 45 minuten, waarna er tijd is voor vragen. Alle presentaties moeten in het Engels zijn.

De uiterste inzenddatum is 9 juli 2024 om 23:59:59 in Amsterdam, Nederland.

Geselecteerde sprekers krijgen voor 30 juli 2024 bericht.

Call for Papers opent in nieuw tabblad

Great content everywhere

De conferentie beslaat een breed scala aan onderwerpen, want we verwachten discussies variërend van interne discussies geleid door toonaangevende ontwikkelaars tot case-studies van eindgebruikers uit zowel kleine bedrijven als grote multinationals en overheidsorganisaties, die allemaal hun bedrijf runnen op PostgreSQL.

…en laten we vooral niet de belangrijke “Hallway-track” vergeten vol met cafeïne overgoten discussies met interessante collega’s uit de community, die na afloop van het evenement waarschijnlijk overslaan naar lokale restaurants en café’s.

Voor wie is deze PGDay conferentie interessant?

Door het brede scala aan talks en sessies is de conferentie geschikt voor veel verschillende doelgroepen:

  • DBA’s die PostgreSQL al gebruiken, of overwegen dit te gaan doen
  • Ontwikkelaars van elk soort applicatie, van hobbyisten tot grote web- en bedrijfsapplicaties
  • Beleidsmakers die geïnteresseerd zijn in het evalueren van ’s werelds meest geavanceerde open source database als alternatief voor traditionele proprietary producten
  • PostgreSQL communityleden – code, documentatie, ondersteuning – alles waarmee je het project helpt
  • Open source enthousiastelingen in het algemeen

Sponsoring

OptimaData is trots te mogen vermelden dat wij Partner Sponsor zijn van dit mooie PostgreSQL event in Nederland. Als toonaangevende speler in Nederland op het gebied van open source Databases en PostgreSQL in het bijzonder willen we graag bijdragen om dit event tot een succes te maken!

Line-up

De “call for papers” is afgesloten en de beoordeling van de (ruim 85!) voorstellen is na veel wikken en wegen ook afgerond. Het program committee heeft een prachtige line-up van sprekers kunnen selecteren. Het complete programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Registreren

De inschrijving is inmiddels ook geopend. Tot 1 augustus zijn er een beperkt aantal “early bird” tickets beschikbaar. Wees er snel bij!

https://2024.pgday.nl/registration/ opent in nieuw tabblad

Updates

Houd deze website in de gaten voor meer nieuws over PGDay Lowlands 2024! We zullen regelmatig nieuwe update brengen zoals het programma, sprekers en nog veel meer! stay tuned!

PGDay Lowlands 2024 opent in nieuw tabblad