Direct naar content

OptimaData is Partner Sponsor PGDay Lowlands 2024

Eindelijk is er weer een PGDay in Nederland! OptimaData is trots Partner Sponsor van dit grootste PostgreSQL event van de lage landen.

Edco Wallet

Co-Founder & eigenaar
Edco Wallet - Co-Founder & eigenaar
PGday Lowlands 2024

Partner Sponsor PGDay Lowlands 2024

PGDay Lowlands 2024OptimaData is trots te kunnen vermelden dat wij Partner Sponsor zijn van de PGDay Lowlands 2024. Vanuit onze rol op de Nederlandse markt als toonaangevende Postgres consultancy en beheer experts, onze rol in de Usergroup NL, de global community en ons recente intitiatief “The Blue Elephant Pack” was dit partnership een logische keuze. OptimaData is ook al meerdere jaren achtereen Sponsor van het Europese PostgreSQL event PGConfEU. Wij hopen met onze bijdrage samen met de organisatoren een prachtig event te kunnen neerzetten!

PGDay Lowlands 2024 komt eraan!

PostgreSQL Europe is verheugd aan te kondigen dat PGDay Lowlands plaatsvindt op 13 september 2024 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, Nederland. Het was alweer even geleden dat we in Nederland een PGDay hebben gehad. Deze 2024 editie wordt voor een groot deel georganiseerd door de de Nederlandse community met ondersteuning van PostgreSQL Europe. Een echt community initiatief. Gerard Zuidweg, host en mede-organisator van de PostgreSQL Usergroup NL is namens OptimaData lid van het program committee.

PGDay Lowlands is een unieke kans voor Europese PostgreSQL gebruikers en ontwikkelaars om bij te praten, te leren, relaties op te bouwen, elkaar te leren kennen en een echt netwerk op te bouwen van professionals die PostgreSQL gebruiken en ermee werken.

PostgreSQL community in Nederland

PostgreSQL Usergroup NLDe PostgreSQL Usergroup NL is de enige formeel erkende local usergroup in Nederland. Met rond de 860 leden 1 van de grotere usergroups in Europa. Wij organiseren 4x per jaar een meetup, meestal bij een gast-bedrijf. OptimaData mag een organiserende rol spelen door sprekers, locaties, hosts en andere praktische zaken aan elkaar te plakken. De inhoudelijke sessies komen veelal uit de Nederlandse community zelf. Met af en toe een internationale spreker én op vaak inspirerende locaties bij aansprekende bedrijven in Nederland. Zo zijn we al welkom geweest bij onder andere Bol.com, Adyen, Tilaa en Picnic.

Met deze krachtige Nederlandse community verwachten wij een mooie line-up aan sprekers en sessies. En uiteraard een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Line-up

De “call for papers” is afgesloten en de beoordeling van de (ruim 85!) voorstellen is na veel wikken en wegen ook afgerond. Het program committee heeft een prachtige line-up van sprekers kunnen selecteren. Het complete programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Registreren

De inschrijving is inmiddels ook geopend. Tot 1 augustus zijn er een beperkt aantal “early bird” tickets beschikbaar. Wees er snel bij!

Inschrijven opent in nieuw tabblad

Meer informatie

Stay tuned! Wij zullen regelmatig nieuws en ontwikkelingen delen rond de PGDay Lowlands 2024. En kijk voor meer informatie op de website van PGDay.

PGDay Lowlands 2024 opent in nieuw tabblad