Direct naar content

Onze Anna naar het EK IQ Foiling 2024

Anna Korevaar doet binnenkort mee aan het Europees Kampioenschap IQ Foiling in Embrun, Frankrijk. Lees hoe zij zich heeft voorbereid en wat haar verwachtingen zijn voor dit EK.

Anna Korevaar, sponsoring OptimaData

Onze Anna doet komende week mee aan het Europees Kampioenschap IQ Foiling in Embrun, Frankrijk. Van 2 tot 11 juli zal zij zich meten met het Europees jeugd en junior toptalent.

Anna:

Anna Korevaar in actie“Hoi, Ik ben Anna, 13 jaar oud en ik doe binnenkort mee met het Europees Kampioenschap Iq Foilen in Embrun, Frankrijk. Ik ben aan het begin van het jaar naar Cadiz, Spanje geweest om me optimaal voor te bereiden voor het Ek. Ik heb daar meerdere wedstrijden gevaren, waarin ik 3de ben geëindigd in mijn categorie. Mijn doel is om in de top 10 te varen voor het komende EK. Ik heb de afgelopen maanden hard getraind, en ik kijk er heel erg naar uit. Enorm bedankt naar mijn sponsor OptimaData voor het leveren van mijn wedstrijdspullen! Ik hou jullie op de hoogte van mijn resultaten.”

Sponsoring

Nieuwe stickers wedstrijdzeil Anna Korevaar“Onze sponsoring brengt het topmateriaal dat ze nodig heeft om haar ambities waar te maken een stuk dichterbij. In ons werk zijn wij gewend klanten te ondersteunen hun doelstellingen te halen, hoe mooi om ook zo’n jong talent een zetje in de rug te geven. Daarnaast is watersport een gedeelde passie van onze directie. IQFoiling sluit bovendien naadloos aan bij de kernwaarden van OptimaData: snelheid, innovatie, performance, het verfijnen van techniek en moeiteloos navigeren door de uitdagingen van wind en golven.” Aldus Edco Wallet, directeur van OptimaData.

Wij wensen Anna ontzettend veel succes volgende week en hopen dat zij haar top 10 plek gaat behalen! Ongeacht het resultaat zijn wij nu al supertrots op “onze Anna”, zij is een groot voorbeeld voor ons en velen. Als je je passie volgt, doelen stelt en dat voor ogen houdt, dan is er heel veel mogelijk. En vooral plezier beleven, of het nu met bakken uit de hemel regent of koude wind of stralende zon, Anna blijft altijd lachen. Succes Anna!

Ambities Anna

Wil je meer weten over de ambities van Anna, lees dan dit artikel wat wij met haar en over haar hebben geschreven.

Anna Korevaar, Vliegen over de golven

 

Update 11-07-2024 – Resultaten

Anna Korevaar 4e op EK IQ Foiling U15 in Embrun 2024Anna:

“Na 10 races, die ofwel lichtweerslalom of koers waren, eindigde ik 16e in het algemeen klassement en 4e bij de U15! We hadden deze week echt lichte wind, wat het een heel lastig evenement maakte. Na de eerste dag stond ik 35e in het algemeen klassement, dus ik ben erg blij dat ik in de loop van de week ben gestegen in de ranglijst. Ik heb zelfs één race weten te winnen!!”

Daarnaast heeft Anna de talent status van het NOC NSF binnen. Die blijft geldig tot haar 18e.

 

 

Impressie:

Anna Korevaar EK U15&U17 embrun 2024

Anna Korevaar in actie op het EK 2024