NLEN
Direct technisch advies?

ZZP-inhuur

Netwerk

Wij beschikken over een netwerk van ruim 3000 ZZP'ers. Gesproken en gezien. Professionals die wij vertrouwen, die we gesproken en gezien hebben en waar we met plezier mee samenwerken. Een aantal van deze ZZP'ers zitten in onze kernploeg en neemt deel aan ons Partnerprogramma waarmee zij zich als ambassadeur van OptimaData profileren en onze diensten, producten en trainingen kunnen promoten.

Kennis

Alle ZZP'ers die via OptimaData worden ingezet maken kosteloos gebruik van ons kennis- en expertisecentrum. Documenten, best practices, live coaching en een 24/7-hulplijn. Hierdoor kan de ZZP'er leunen op de volledige ondersteuning van OptimaData en huurt u met één ZZP'er in feite alle kennis van OptimaData in.

Compliancy en wet DBA

Ondanks uitgestelde handhaving van de wet DBA kunt u van OptimaData verwachten dat wij wel volgens werking van de wet handelen. Ook in afwachting van nieuwe wetsvoorstellen vanuit de regering.

Wij hanteren onze OptimaData ZZP-risicoscan om de zelfstandige entiteit van de ZZP'er te beoordelen en te besluiten in welke mate de ZZP-er uw opdracht daadwerkelijk als zelfstandige kan uitvoeren. Geven wij groen licht? Dan staan wij ook achter ons besluit en garanderen we u 100% risicovrij inhuren en borgen wij de compliancy. Wij hanteren een goedgekeurde modelovereenkomst en verzorgen de administratieve afhandeling.

Wanneer een professional in uw situatie en in uw opdracht niet als zelfstandige kan worden ingezet volgens de wet DBA, zullen wij passende alternatieve contractvormen voorstellen om deze professional alsnog te kunnen inzetten.

Wij zullen u op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen rond de wet DBA en het op de juiste wijze interpreteren en toepassen daarvan.

Werken er al ZZP'ers voor u of bent u van plan ZZP'ers in te huren, maar u wilt graag eerst meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u met onze kennis van de wet DBA kunnen adviseren.

Weet u zeker dat u een (zelfstandige) professional wilt inzetten, maar u wilt hoe dan ook dat deze professional vanuit een loondienst-constructie werkzaam is? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op over onze scherpe freelance-verloning.

Waarom OptimaData ZZP-inhuur?
  • Snel en goed
  • Groot netwerk
  • Gesproken ZZP'ers
  • Persoonlijk contact
  • 3000+ Professionals
  • Transparante tarieven

Neem contact op

referentieprojecten

Over ons

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen