NLEN
Direct technisch advies?

Onze Partners

Databases

Microsoft Gold Partner Dataplatform

OptimaData is door Microsoft benoemd tot Gold Partner Dataplatform

Microsoft heeft OptimaData benoemd tot Gold Partner Data Platform. Microsoft benadrukt met dit partnership het hoge kennisniveau van OptimaData op het gebied van SQL Server databases. In samenwerking met Microsoft zorgen wij voor optimale SQL Server implementaties en databaseontwerpen, en ondersteunen wij bij het optimaal gebruik en beheer van de data.

Het Microsoft Gold Partner-predicaat is de erkenning van onze diepgaande kennis en expertise en daar zijn we trots op!

Meer over het Microsoft Gold Partnership

EDB Postgres partnership

EDB Postgres AI

OptimaData is marktleider in Nederland op het gebied van PostgreSQL Consultancy en diensten. Met het EDB partnership wordt de kennis van OptimaData onderstreept op het gebied van PostgreSQL. Waardering voor de input, aanwezigheid en promotie van, in en rond de community van PostgreSQL. Samen met EDB zijn wij in staat om naast de open source community versie ook de EDB Postgres Advanced Server en het EDB Postgres Platform te implementeren. Naast support en consultancy partner is OptimaData ook reseller van EDB Postgres. Vanuit onze rol als reseller zijn wij SPOC en regelen wij alles rondom subscriptie management.

Postgres Nederland partnership EDB

MongoDB gecertificeerd partnership

OptimaData is partner van MongoDB en levert database services, trainingen en support op dit open source platform

OptimaData is officieel partner van MongoDB. Wij leveren advies, support en consultancy op dit open source platform. Ook zijn we reseller van de enterprise versie van deze NoSQL database alsook de cloud variant MongoDB Atlas. Een aantal van onze DBA Consultants zijn gecertificeerd MongoDB professional en naast advies rond ontwerp, implementatie en beheer verzorgen wij ook trainingen en workshops.

Meer over MongoDB

MariaDB professional services partner

OptimaData is officieel partner van MariaDB voor database support, consultancy en trainingen in de Benelux

OptimaData is officieel MariaDB partner in de Benelux voor database consultancy, database implementatie, support en MariaDB beheer. De samenwerking met MariaDB betekend voor u als klant dat wij namens MariaDB in Nederland, Belgie en Luxemburg support verlenen op uw MariaDB database omgeving. MariaDB zal bij support vraagstukken in deze landen waar onsite of diepgaande database consultancy nodig is naar OptimaData door verwijzen.

Meer over MariaDB en professional services partnership

Splendid Data - reseller en trainingspartner

OptimaData is officieel partner met Splendid data voor PostgresPURE implementatie, support en training.

Als marktleider is OptimaData ook partner van Splendid Data voor levering en support van PostgresPURE en is in Nederland officieel trainingspartner voor PostgreSQL en PostgresPURE trainingen. OptimaData kan u voorzien van een toekomstbestendig ontwerp en de implementatie verzorgen van dit open source database platform. Uiteraard is migratie daar ook onderdeel van. Tenslotte bieden wij u verschillende vormen van support waaronder managed services, remote en/of onsite database beheer.

Meer over PostgresPURE

Database Management tooling

Codership Certified Support Partner

Galera Cluster partnership OptimaData

OptimaData is consultancy, support en reseller partner van Codership, de bouwer en developer van Galera Cluster. Codership hanteert verschillende Galera distributies voor clustering MySQL, MariaDB maar ook Percona XtraDB. En uiteraard in verschillende versies van MySQL en MariaDB.

Meer over Galera Cluster

Partnership SeveralNines voor ClusterControl

OptimaData is officieel partner van Severalnines en reseller van Cluster Control.

Severalnines ontwikkelt en OptimaData levert geautomatiseerde management software voor database clusters. Severalnines helpt met haar Cluster Control databases in te zetten in elke omgeving en vervolgens alle operationele aspecten te monitoren en te managen om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid te bereiken. Met Cluster Control kunnen gemakkelijk deployments worden herhaald, omvat pro-actieve monitoring functionaliteit en past zich makkelijk aan aan dynamische omgevingen. Cluster Control is beschikbaar voor MySQL, MariaDB, PostgreSQL en MongoDB.

Cluster Control services

OptimaData is partner van Severalnines en reseller van Cluster Control en adviseert graag over de inzet, levering, implementatie en support van Cluster Control.

Ik wil graag meer weten over Cluster Control

Website performance

OptimaData is partner en reseller van NewRelic.

New Relic biedt heldere gepresenteerde en direct toepasbare inzicht in de performance van websites, webshops en applicaties. Waar zitten de bottlenecks? En wat is het verschil na verbeteringen? Daarnaast biedt New Relic een complete range van producten om alle relevante KPI 's te monitoren zoals de server infrastructuur, de database servers, de paginalaadtijd etc. New Relic is beschikbaar voor zowel hosted, public en private cloud omgevingen.

Partnership

OptimaData is partner van New Relic en adviseert graag om de prestaties van uw website te monitoren en te verbeteren.

Partner worden? Of met ons samenwerken?

Wij geloven in samen sterker voor de klant. Bent u actief op het gebied van data(bases), recruitment of training en geinteresseerd om met ons samen te werken? Of het nu gaat om services, tooling of database platformen. Wij staan open voor business!

Neem contact met ons op

Top 8 Database Events 2019

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.