Direct naar content

ZZP-Inhuur

Zorgeloos ZZP’ers inhuren kan via OptimaData. Ons ZZP-netwerk, onze kernploeg, voorziet in alle data(base)expertise en aanpalende rollen rond het database platform en is op voorhand al door ons gezien en gekend.Wij bewegen ons al jarenlang in de data(base)wereld en hebben daardoor een diep en breed netwerk opgebouwd.

Ook voor aanpalende expertise zoals Business Intelligence, Data-Analyse, (Cloud)Infrastructuur, DevOps of Software Development kunnen wij onze recruitmentkracht inzetten om u te ondersteunen met de juiste expertise in uw project: snel, goed en transparant.

ZZP-inhuur via OptimaData

Netwerk

Wij beschikken over een netwerk van ruim 3000 ZZP’ers. Gesproken en gezien. Professionals die wij vertrouwen, die we gesproken en gezien hebben en waar we met plezier mee samenwerken. Een aantal van deze ZZP’ers zitten in onze kernploeg en neemt deel aan ons Partnerprogramma waarmee zij zich als ambassadeur van OptimaData profileren en onze diensten, producten en trainingen kunnen promoten.

OptimaData levert personeel met en hoog kennisniveau dat een meerwaarde is voor onze organisatie.

Bastiaan de Boer

Recruiter Inhuurdesk Nationale Politie
Nationale Politie

Kennis

Alle ZZP’ers die via OptimaData worden ingezet maken kosteloos gebruik van ons kennis- en expertisecentrum. Documenten, best practices, live coaching en een 24/7-hulplijn.

Hierdoor kan de ZZP’er leunen op de volledige ondersteuning van OptimaData en huurt u met één ZZP’er in feite alle kennis van OptimaData in.

Compliancy en wet DBA

Transparant en concreetOndanks uitgestelde handhaving van de wet DBA kunt u van OptimaData verwachten dat wij wel volgens werking van de wet handelen. Ook in afwachting van nieuwe wetsvoorstellen vanuit de regering.

Wij hanteren onze OptimaData ZZP-risicoscan om de zelfstandige entiteit van de ZZP’er te beoordelen en te besluiten in welke mate de ZZP-er uw opdracht daadwerkelijk als zelfstandige kan uitvoeren. Geven wij groen licht? Dan staan wij ook achter ons besluit en garanderen we u 100% risicovrij inhuren en borgen wij de compliancy. Wij hanteren een goedgekeurde modelovereenkomst en verzorgen de administratieve afhandeling.

Wanneer een professional in uw situatie en in uw opdracht niet als zelfstandige kan worden ingezet volgens de wet DBA, zullen wij passende alternatieve contractvormen voorstellen om deze professional alsnog te kunnen inzetten.

Wij zullen u op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen rond de wet DBA en het op de juiste wijze interpreteren en toepassen daarvan.

Werken er al ZZP’ers voor u of bent u van plan ZZP’ers in te huren, maar u wilt graag eerst meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u met onze kennis van de wet DBA kunnen adviseren.

Weet u zeker dat u een (zelfstandige) professional wilt inzetten, maar u wilt hoe dan ook dat deze professional vanuit een loondienst-constructie werkzaam is? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op over onze scherpe freelance-verloning.

“OptimaData is een verademing in de wereld van recruiting. Heldere en snelle communicatie met bovendien inhoudelijk verstand van zaken.”

Peter Kunz

Programma Manager Cloudmigratie

Waarom OptimaData ZZP-inhuur?

  • De weg naar Database Champions LeagueSnel en goed
  • Groot netwerk
  • Gesproken ZZP’ers
  • Persoonlijk contact
  • 3000+ Professionals
  • Transparante tarieven

Kijk ook eens bij onze referentieprojecten.

Referentieprojecten

Ook zorgeloos ZZP inhuren?

Wij staan voor

Pieter Groenendijk

Recruitment Consultant
Pieter Groenendijk - Recruitment Consultant
01 04