Direct naar content

PGConfEU Athene 2024

23-25 oktober

PGConfEU Athene 2024

PostgreSQL Europe is trots om aan te kondigen dat de 14e jaarlijkse PostgreSQL Conference Europe zal worden gehouden in het Divani Caravel Hotel in Athene, Griekenland, van 23 tot en met 25 oktober 2024, met een extra dag van topniveau PostgreSQL-training op 22 oktober.

OptimaData is als vanouds wederom aanwezig op deze conferentie met een deel van ons team. Daarnaast zullen deelnemers van ons Blue Elephant Pack initiatief ook de conferentie bezoeken.

Over PGConf.EU 2024

PostgreSQL Conference Europe is veruit de grootste PostgreSQL-conferentie in Europa.

Meer dan een decennium van PostgreSQL

De conferentie van dit jaar is de 14e jaarlijkse PostgreSQL Conference Europe, en dit jaar gaan we naar Athene, Griekenland. De conferentie wordt georganiseerd door PostgreSQL Europe, met deelname van de meeste PostgreSQL-gebruikersgroepen in Europa, en is bedoeld als een belangrijk ontmoetings- en samenwerkingspunt voor gebruikers zowel binnen als buiten Europa.

PGConf.EU is een unieke kans voor Europese PostgreSQL-gebruikers en -ontwikkelaars om bij te praten, te leren, relaties op te bouwen, elkaar te leren kennen en een echt netwerk van professionals te consolideren die PostgreSQL gebruiken en ermee werken.

Het evenement verhuist elk jaar tussen grote steden in Europa, om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen om naar de conferentie te komen.

Geweldige inhoud van begin tot eind

De conferentie bestrijkt een breed scala aan onderwerpen, aangezien we verwachten dat er presentaties zullen zijn variërend van interne discussies geleid door toonaangevende ontwikkelaars tot casestudies van kleine bedrijven, grote multinationale ondernemingen en overheidsorganisaties, die allemaal hun activiteiten uitvoeren op PostgreSQL.

De conferentie zal meerdere parallelle tracks hebben, die de verschillende technische niveaus behandelen om ervoor te zorgen dat er altijd iets interessants is voor iedereen.

…en laten we niet de belangrijke gesprekken in de wandelgangen vergeten (de hallway-track), vol met caffeïne-infused discussies met interessante collega’s uit de community. We organiseren ook sociale evenementen na de officiële programma-uren, waarbij de gesprekken in de wandelgangen de hele nacht doorgaan.

Iets voor iedereen

Gezien dit brede scala aan presentaties is de conferentie geschikt voor veel verschillende doelgroepen:

  • DBA’s die al gebruik maken van PostgreSQL of overwegen dit te gaan doen
  • Ontwikkelaars van allerlei toepassingen, van hobbyisten tot grote web- en bedrijfsapplicaties
  • Beslissers die geïnteresseerd zijn in het evalueren van ’s werelds meest geavanceerde open source database als alternatief voor traditionele propriëtaire producten
  • PostgreSQL-bijdragers — code, documentatie, ondersteuning — wat je ook bijdraagt aan het project
  • Open source-enthousiastelingen in het algemeen

Training

Naast de conferentie werken we ook samen met verschillende bedrijven die PostgreSQL-training aanbieden, voor een dag met korte, afgeprijsde PostgreSQL-training sessies. Meer informatie over de beschikbare sessies is te vinden op de trainingspagina.

Programma

Zodra het programma bekend is zullen we dit publiceren / updaten.

Early bird registratie open

Je kan je nu al registreren voor dit prachtige event. Wees er vlot bij, deze kaarten kunnen hard gaan.